BEMUTATKOZÁS

A JENEI TRADE Kft. – elődje az 1993. május hónapban bejegyzett egyéni vállalkozás – 1999. december hónapban alakult ipari automatizálási és épületvillamossági termékeket forgalmazó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Árukínálatunkban megtalálható minden, amire a villamossággal kapcsolatban szükség lehet. Munkánk kiterjed a műszaki tervdokumentáció alapján kidolgozott árajánlatadásra, illetve export-import kereskedelmi tevékenységre is.

MINŐSÉGPOLITIKA

A Jenei Trade Kft. minőségpolitikájának a célja elnyerni, és megtartani a vevők bizalmát, elégedettségét. Cégünk megalapítása óta igyekszik egyenletes, kiváló minőségben teljesíteni partnerei részére. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük informatikai hátterünket, járműparkunkat és munkatársainkat is képezzük. Elértük , hogy cégünk egy igazi csapatként működjön és hogy az emberek nem csak magukért , hanem a többiekért is dolgoznak. A rugalmas kiszolgálás és az időbeni teljesítés, mely vállalatunkat jellemzi, különösen fontos számunkra. Minőségpolitikánk fejlesztése az elért célok továbbfejlesztéséhez nélkülözhetetlen, hiszen csak így tudunk  a továbbiakban fejlődni és csak ez által tudjuk elérni azt ,hogy vevőink egyre elégedettebbek legyenek.

Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy ügyfelei igényeit világszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal elégítse ki. Mivel jövőnk záloga ügyfeleink megelégedettségében rejlik, így alapvető feladatunk a cég egészére kiterjedő minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetése és hatékony alkalmazása az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelően.

Ennek érdekében

 1. Minőség- és környezetirányítási rendszerünkben a hangsúlyt a szabályozott működésre, a hibák megelőzésére, a kialakított rendszer folyamatos fejlesztésére és a meghozott intézkedések hatékonyságának mérésére helyezzük.
 2. Az integrált irányítást cégünk minden egyes dolgozója kiemelt feladatként kezeli, az integrált irányítási kézikönyvben leírtak alkalmazása minden munkatársunkra vonatkozóan munkaköri leírásban megfogalmazott elvárás.
 3. Ügyfeleinket nemcsak magas színvonalú termékeinkkel, szolgáltatásainkkal nyerjük meg, hanem nagy gondot fordítunk a minden igényt kielégítő ügyfélszolgálat működtetésére.
  Magasan képzett munkatársaink tudását folyamatosan fejlesztve garantáljuk, hogy ügyfeleinknek mindig mindenből a maximálist nyújthassuk.
 4. A megszerzett tudás felhasználásával és K+F tevékenységünkkel élen járunk világszínvonalú és innovatív technológiák honosításában, fejlesztésében és elterjesztésében.
  Beszállítóinktól elvárjuk, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat mindig az elvárható minőségi színvonalon biztosítsák a környezet minél magasabb szintű megóvása mellett, velük kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszünk.
 5. A vezetés fontosnak tarja hogy mindenkor a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően működjön társaságunk, így fő profilunknak megfelelően megfogalmaztuk a Szoftver Etikai Kódexünket, mely elősegíti a jogtiszta szoftverek alkalmazását teljes partnerkörünkben.
 6. Társaságunk a fenntartható fejlődést, a jövő generációk létfeltételeinek, lehetőségeinek biztosítását a környezettel összhangban teremti meg. Tevékenységünk, szolgáltatásaink ésszerű környezetbarát kialakítását, folyamatos továbbfejlesztését az ember és a környezet védelme érdekében valósítjuk meg.
 7. A társadalmi környezet gazdagítása, a nyitott kommunikáció, a természeti erőforrások optimális igénybevétele és hatékony felhasználása, a hulladék mennyiségének megfelelő mértékű csökkentése környezettudatos gondolkodásunk része.
 8. Törekszünk arra, hogy a jogi és egyéb előírások betartása által tevékenységünk káros környezeti hatásait, azok kockázatait, valamint energia és anyagfelhasználásunkat a tőlünk elvárható mértékben csökkentsük.

Mi, a társaság vezetői elkötelezzük magunkat, hogy cégünk a fentebb megfogalmazott minőség- és környezeti politikával összhangban fog működni, ezeknek megfelelően célokat tűzünk ki, amelyek megvalósítása biztosítja működésünk, tevékenységünk további fejlesztését.

REFERENCIÁINK

Jánoshalma főtér rekonstrukció

Kiskunhalas főtér rekonstrukció

Jánoshalmi Járóbeteg-Szakellátó Központ

Mobil Petrol töltőállomások, országszerte

Bibó István Gimnázium, Kiskunhalas

Városi Filmszínház Kiskunhalas

Magyar Földgáz Tároló Zrt.

Semmelwies Kórház, Kiskunhalas

Aszinkron Kft.

Bowling és Squash Centrum, Kiskunhalas

Ganzair Kompresszortechnika Kft.

Szent Kereszt Kórház, Kalocsa

Tooltechnik Kft., Szank

Csipke Hotel, Kiskunhalas

Fiat KB Autoteam Kft., Kiskunhalas

Renner Bt., Jánoshalma

Halas-Agromark Kft.

Extractum Pharma Zrt.